Stylage XXL (1×2.2ml)

Stylage XXL (1×2.2ml)

147,90 HT

En stock

147,90 HT

Expédition le jour même avant 15h00
Disponibilité: Rupture de Stock

Etre alerté dès que le produit est en stock

Description

Stylage XXL- Descriere

Acesta este utilizat pentru a crește sau restabili volumele faciale (ovale faciale, obraji, ptoză ușoară și lipodistrofie facială) pentru umpluturi în riduri profunde ale pielii groase (injecție subcutanată sau dermă profundă).

Pe măsură ce îmbătrânim, ridurile ne întăresc fața. În plus, pierderea volumului este una dintre cele mai dovedite forme de imbatranire faciala. Aceasta se poate datora gravității, distribuției și pierderii grăsimii subcutanate, dezechilibrului hormonal, expunerii repetate la soare, fumatului etc.
StylageXL și XXL sunt produse injectabile de acid hialuronic, special concepute pentru a restabili volumul feței, pentru a restabili un echilibru mai armonios al caracteristicilor, pentru a face o ridicare a pomeților, obrajilor, fălcilor și bărbiei, pentru un aspect mai tânăr.
După observarea atentă a feței, medicul dumneavoastră va fi capabil să determine cea mai bună soluție de corecție Stylage pentru dumneavoastră.
Tratament de ședere: + 12 luni.

Compoziţia

  • Acid hialuronic încrucișat + manită
  • Concentrația de acid hialuronic: 21 mg /
  • Ac: 27 G1/2, 25 G4
  • 1 seringă de 2,2 ml

Sfaturi de utilizare

Acest produs de umplere este disponibil fără prescripție medicală, dar este recomandat să solicitați sfatul medicului dumneavoastră.

Vă rugăm să rețineți că orice injecție de produse Stylage necesită o procedură medicală tehnică care trebuie efectuată imperativ de către un medic (dermatolog, chirurg plastician sau medic specializat în dermo cosmetice)

Informations complémentaires

Poids105 g
Dimensions16 × 5.5 × 8 cm
Vous venez d'ajouter ce produit au panier.:

Centrale Fillers
error: Important: Contenu protégé